Brandefant triathlon race 2024

Sponsorer og Samarbeidspartnere

Lyst til å bli sponsor?

Kunne ditt firma tenke seg å bidra som sponsor/samarbeidspartner, inn mot vårt triathlon arrangement så ta en titt her!

Våre samarbeidspartnere kategoriseres i tre nivåer

GULLFANT

Gullfant er brandefant triathlon race, sine største og viktigste samarbeidspartnere og kan også titulere seg som en hovedsamarbeidspartner.

 Med gullfant har disse profilering på brandefant triathlon race deltakertrøyer, startnummer og alt av profileringsutstyr til arrangementet. Samt all markedsføring på nettsiden og sosiale medier.

Fremheves som en hovedsponsor til arrangementet.

 Gullfant er eksklusivt (2 stk.), her tegnes avtaler for 1år av gangen.  

Sølvfant

Sølvfant er en betydelig samarbeidspartner for Brandefant triathlon race.

Sølvfant har standardiserte avtaler, med betydelig mulighet for å vektlegge spesielle behov hos partneren. Disse avtalepartnerne har betydelig logoprofilering og markedsføring via nettsiden etc. Medlemmer av Sølvfant får personlig og tett oppfølging, og disse vil få flere goder iht. arrangementet. 

Sølvfant har eksklusivitet på sitt nivå (4 stk.), her tegnes avtaler for 1år av gangen.

Bronsefant

Bronsefanter er også en av Brandefant triathlon race offisielle samarbeidspartnere, men her er muligheten til skreddersøm mindre og ingen eksklusivitet kan innrømmes.

Medlemmer av Bronsefant blir litt mindre profilert på utstyr og på nettsiden. Disse blir allikevel godt synlig i arrangementet, men i litt mindre skala.

Bronsefant har eksklusivitet på sitt nivå (4 stk.), her tegnes avtaler for 1år av gangen.

Sponsorer 

Her finner dere oversikt over våre sponsorer og samarbeidspartnere for Brandefant triathlon race.

Her følger en liten presentasjon av bedriftene – som støtter oss!

Imingfjell Turistheim

Imingfjell Turistheim er Brandefant triathlon race sin hovedsamarbeidspartner.

Det er disse som står for servering av mat og drikke her opp hele helgen, samt innlosjerer alle våre sponsorer og frivillige til arrangementet her opp. I tillegg er de delaktig i festbankett og utekonsert, som går av stabelen på lørdagskvelden.

Historien bak Imingfjell Turistheim:

Imingfjell Turistheim stod ferdig bygget i 1961. Turistheimen ble bygget av Kari og Nils Tufto. Det var mye slit og knallhard jobbing for å sette opp fjellstua på slutten av 50-tallet og tidlig 60-tallet. Det var blant annet ikke veg helt opp, noe som gjorde frakt av materialer tung. Det er i dag sønnen, Nils Helge Tufto som er vert på Turistheimen.

Nils Helge har drevet Imingfjell siden starten av 90-tallet, og er utdannet kokk. Han bor med sin familie deler av året på Imingfjell da driften er sesongbasert. Livet på Imingfjell er værhardt og spektakulært. Å sove på 1100 MOH er å anbefale!

Nils Helge er aktiv politiker i Nore og Uvdal kommune når heimen er stengt for sesongen, og er varaordfører i skrivende stund.

Som vert på Imingfjell må en kunne litt om alt. Alt fra vedlikehold som å snekre å beise til og lage mat til gjestene. 

Imingfjell Turistheim 

K2 Elektro AS

 

Fremtidsrettet og fremoverlent elektrobedrift som utfører alt innen elektriske anlegg

K2 ELEKTRO AS har totalt 22 ansatte, og har siden oppstarten i 2013 hatt en solid og sunn vekst. Våre motiverte og dyktige medarbeidere gir med sin kompetanse kunden den nødvendige tryggheten. Som kunde skal du oppleve kvalitet, trygghet og tillit. Våre kunder skal alltid være mer enn fornøyd med sluttresultatet.

Vi har hele tiden fokus på opplæring. Ikke bare for våre mange lærlinger, men også de mest erfarne i bedriften, enten det dreier seg om montører, prosjektledere eller ledelsen. Vi skal alltid ligge et hestehode foran våre konkurrenter. Dette er viktig, den teknologiske utviklingen har aldri gått fortere. Har man ikke fokus nå vil man heller aldri kunne kalle seg en foretrukken elektroleverandør i fremtiden!

Profilsport AS

Din leverandør av premier og supporteffekter

Velkommen til Profilsport – en fullservice leverandør av premier, profilering, merch, supporter artikler, og mer.

I 2009 startet Tom Skants og Kjetil Dahlgren opp Profilsport AS. Etter å ha vært kollegaer og ansatte i samme bransje i 10 år, bestemte de seg for å starte sin egen bedrift . De er i dag 5 ansatte på Sofiemyr og har 3 viktige mål vi jobber etter hver dag.

Tett samarbeid – Unike løsninger – Egne verdier.

Profilsport

Maskinentreprenør O.Nørstebø & Sønn AS

Maskinentreprenør O. Nørstebø & Sønn As er en bygg- og anleggsvirksomhet, med tilholdssted i Uvdal i Numedal.

Skal du bygge hytte og trenger hjelp til å etablere vei, tomt og renseanlegg – da kan disse hjelpe deg!

Disse utfører alt av grunnarbeid og gravearbeider, så her er ingen jobb for liten eller for stor.

Malling & Co

Eiendomshuset Malling & Co er landets eldste og største rådgiver innen næringseiendom.

Eiendomshuset Malling & Co er et komplett eiendomshus som bistår våre kunder gjennom hele livssyklusen til en næringseiendom.

Vår viktigste oppgave er enkelt og greit at våre oppdragsgivere skal få utnyttet det fulle potensialet i egen næringseiendom. Det kan være alt fra at leietakerne opplever driften som knirkefri, til å få maksimalt ut et leiepotensial eller et salg.

I de tilfellene vi kan involvere flere av husets avdelinger, som sammen jobber for å maksimere næringseiendommens potensial, opplever vi at resultatene ofte blir svært gode.

Loveshack

Et av Norges mest brukte band til Events, firmafester og Kickoffs.

Med hundrevis av jobber på diverse klubb-scener og eventer under beltet har LOVESHACK blitt et sikket stikk for enhver som har et forhold til dette utskjelte, men likevel, akk ja, så elskede tiår; 80-tallet.

La LOVESHACK være dine reiseleder…

Med et navn som oser av 80-tall og svunnen moro har LOVESHACK bestemt seg for å ta deg med I sin velsmurte tidsmaskin tilbake til da musikken og håret var stort og hvor pastellfarger var kult. Tilbake til tiden før Nirvana og all grungen gav oss depresjoner, til tiden da Samantha Fox og George Michael var hetero (vel, han lurte ikke oss, jenter). Tilbake da selvkritikk var noe man ikke brydde seg noe særlig om.

Noen har spurt oss: Hvorfor tar dere ikke på dere 80-talls klær på konsertene deres?

På denne tiden vokste gutta I Loveshack opp på hver sine kanter av vårt langstrakte land. Der gikk de og drømte om å bli de nye Bon Jovi ol I forskjellige band. Vel, det går ikke alltid slik man vil og drømmene bleknet etterhvert. Skjebnens uransakelige veier førte dem etterhvert sammen og I 1996 ble det første frøet til Loveshack sådd da Svein (vokal), Christian (tangenter) og Aslak (bass/vokal) braket sammen på et usannsynlig koselig nachspiel på Molde Jazz (utrolig nok) der gutta var for å underholde de som slettes ikke var interessert I jazz (og det er ganske mange).

Vel, dette er fordi et menneske kan bare bruke trange bukser kombinert med pastellfarger en viss periode av livet. Ti år med hårspray og Ball-gensere holder, men musikken kan vi ikke la ligge. Vi vil bringe denne musikalske skattekisten til hver minste krok av vårt langstrakte og si til de som møter opp at dette er fra oss til dere. From all of us to all of you!! Mot betaling, selvsagt…

REIDAR BUSKENES / DJ – KONFERANSIER

Gjennom mange år som DJ har Reidar Buskenes blitt en allrounder med et mål for øyet: Å gjøre publikum fornøyd.

Hvem har ikke hørt Reidar på P4 ellers sett han på God Morgen Norge på TV2. Reidar Buskenes har spilt med Tiësto, Eric Prydz. Sash! og Andy Moor og vært en markant dj og produsent i Norge siden starten av 2000-tallet.

Det årlige konseptet The Sound of Summer går for fulle hus hver sommer og er en ren hyllest til melodiøs klubbmusikk. Han har remixet Donkeyboy, Margaret Berger og Kristiania, og stått bak en rekke populære bootlegs.

De siste årene har han også frekventert klubber i Miami, Las Vegas, Jamaica, Mexico og London.

Reidar har god erfaring fra små og store klubber til store Event verden over

Kongsberg lyd & lys systemer as

Vi tilbyr lyd, lys og sceneproduksjoner for deres arrangement, til konkurransedyktig pris, profesjonell kvalitet og førsteklasses service.

Vi leverer tekniske løsninger til alle typer arrangementer som events, festivaler, konserter, teater, revy og messer.

Ryen VVS AS

Prosjekterer og utfører varme, sanitære installasjoner i både næringsbygg, boliger og leiligheter. Rehabilitering bad.

Har hele Oslo og omegn som nedslagsfelt. Så ikke nøl med å ta kontakt, hvis du trenger en rørlegger i dette området.

Medlem av Rørentreprenørene Norge.

Ryen VVS AS
Vårveien 51, 1182 Oslo
Tlf. 91 71 15 75

FIRESAFE

Firesafe har brannsikret Norge i over 40 år og vi er stolte av å arbeide for et tryggere og mer brannsikkert samfunn.

Vi hjelper din bedrift med alt fra A til Å innen brannvern og brannsikkerhet.

Som totalleverandør innen brannsikring tilbyr vi:

  • Brannteknisk rådgivning
  • Entreprenørtjenester
  • Brannalarm
  • Slokkesystemer
  • Manuelt slokkeutstyr
  • Etterlysende ledesystemer og nødlys
  • Kontroll, service og vedlikehold
  • Kurs og øvelser
  • Salg av brannsikringsprodukter og førstehjelpsutstyr

Firesafe Academy er vår kursavdeling. Vi tilbyr kurs innen brannsikkerhet, brannvern og førstehjelp. Kursene våre finnes som digitale kurs, klasseromskurs og skreddersydde kurs i ditt bygg.

Vi har avdelinger over hele Norge. Ta gjerne kontakt med oss – vi står klare til å hjelpe dere!

Les mer om oss på www.firesafe.no

MR COFFEE

Mr. Coffee har et genialt konsept for levering av kaffeløsninger tilpasset din bedrift. Vi leverer kaffe og kaffemaskiner til firmaer i hele Norge uten faste kostnader og uten bindingstid.

 

Våre kaffemaskiner kommer fra en av Italias største produsenter og har høyteknologiske løsninger og en meget god miljøprofil. Vi kan garantere at du får de produktene og tjenestene du trenger. Vår visjon er å kunne gi alle firmaer en meget god kaffe til meget konkuransedyktige priser!

 

Mr. Coffee er et Norsk registrert aksjeselskap og er 100% norskeid.

Les mer om oss på  https://www.mrcoffee.no/

Klimaservice

Med egne prosjektledere og egne kjøle- og ventilasjonsteknikere, leverer Klimaservice Oslo i dag tekniske servicetjenester og utstyr til forvaltere og eiere av næringsbygg, og også prosjektering og levering til entreprenører. 

 

Hovedsakelig innenfor ventilasjon og kjøle / varme systemer, men også andre tekniske installasjoner som branngassvifter, trykksettingsvifter og varmluftsporter.

 

Dagali Fjellpark

Dagali Fjellpark er et profesjonelt utendørs eventyrsenter lokalisert i fjellene nær Geilo og Hardangervidda NP i Norge.

Det er en perfekt sommer- og vintereventyrbase med overnatting, aktiviteter og fasiliteter for deg som vil oppleve teamånd og moro i den spennende norske naturen.

Work

Kontakt Oss

(+47) 918 73 712

info@brandefant.no

 Imingfjell, 3632 Uvdal.

Bli med oss